Design

Gør op med frygten

Forskning har vist at frygten er en grundfølelse. Du er ikke alene hvis du kender til det at stå ansigt til ansigt med frygten. Den gode nyhed er at frygten ikke kontrollerer dig…

Sliders

Glæde er ikke i ting – den er i os

Studier har vist at glæde er den største energi kilde i din krop. Det er den følelse der kan udløse størst fysisk energi. Glæde har sin plads i rette tid og sted. Hvordan får du mere af den?

Options

Værdier der får dig til at vokse

Måske kender du dette: “Nogle gange kender vi ikke den virkelige værdi af et øjeblik før det bliver til et minde”. Når vi mister nogen, opdager vi hvor meget de betød. Dine værdier leder dig, bevidst eller ubevidst…

Options

Sundhed er ikke hvad de fleste tror det er

Hvordan kan det være at nogle mennesker er i stand til at stå i forfærdelige situationer og opretholde og bevare en sund tilstand? Hvordan kan nogle mennesker have et indre rigt liv, selvom de lever et liv i med fysisk handicap eller fattige eller står i en forfærdelig situation? Antonovsky gav sit bud på nogle af disse spørgsmål.

Options

Stress plakat – overblikket over stress

Alle kender efterhånden til stress men hvad er stress egentlig? Og hvad skaber typisk usund stress? Stress plakaten giver en forståelse for stress og konkrete fokusområde til at forebygge stress og skabe trivsel

Options

Fra snak til handling – teori til praksis

Det handler om mennesker og ikke praksiser. 80% af alle forandringsprocesser siges at fejle (Kotter). Det er mennesket før systemet. Ønsker du at forstå hvad der hjælper mennesker til positive forandringer?

 

Kender du det med at en teori ikke virker?

Det handler om mennesker og ikke praksiser. 80% af alle forandringsprocesser siges at fejle (Kotter). Det er mennesket før systemet. Ønsker du at forstå hvad der hjælper mennesker til positive forandringer?  

“Man kan tvinge hesten til truget men ikke til at drikke”

Tvang har aldrig været en god metode til at få mennesker til at handle. Og slet ikke i vor tid. Hvordan får vi mennesker til at handle uden tvang? Mange vil gerne have folk til at forandre sig, men tør du slippe kontrollen gennem en forandring? Ved du hvad der forhindrer mennesker i at forandre sig? Er forandringer altid godt og hvornår bør man sige fra?

To følelser får mennesker til handling og forandring – frygt eller glæde; nødvendighed eller lyst; tvang eller frivillighed. Følelser der kan siges at være afledt ud af det samme. 

Det handler om mennesker og derfor kan det være meget smart at forstå mennesker… Det kan psykologien hjælpe os til at forstå. 

Tænker du også nogle gange over ovenstående, så er du ikke alene. Book en gratis uforpligtende samtale og lad mig høre hvordan jeg kan hjælpe…